Prijava na 17. vseslovensko srečanje starodobnikov (2019)

Pozdravljeni na prijavni strani za 17. vseslovensko srečanje ljubiteljev starodobnikov. Prijavite se preko spodnjega spletnega obrazca. Za vse dodatne informacije se obrnite na naslov info@motoclub-mak.si.

Štartnina je 30.00€ za voznika in 20,00€ za sovoznika. Prosimo za čimprejšnje potrditev udeležbe preko spletne prijavnice, ker bo število udeležencev omejeno. Vsak udeleženec prejme štartno tablico, diplomo in pokal. Na postankih in na cilju bo poskrbljeno za okrepčilo. Za točen datum se predhodno pozanimajte na naši spletni strani oz. pokličite po telefonu!

Prijavnica

Podatki o vozniku


Podatki o vozilu

Fotografija vozila:

Fotografija vozila ni obvezna - bomo pa zelo veseli, če jo boste pripeli.


DODAJ SOVOZNIKA/SOVOZNIKE


PRVI SOVOZNIK

DRUGI SOVOZNIK

TRETJI SOVOZNIKSeznanjen/a sem s pravili srečanja
Izjavljam, da je moje vozilo registrirano in imam veljavno vozniško dovoljenje, ter, da bom upošteval cestno prometne predpise in navodila organizatorja.
Izjavljam da ne bom od organizatorja zahteval nobene odgovornosti glede poškodb vozil, oseb, ali škodo tretji osebi ki bi nastale med vožnjo ali med postanki.
Strinjam se s shranitvijo in obdelavo vnešenih podatkov za potrebe organizacije srečanja.
Seznanjen/a sem in se strinjam, da Moto club Mak vse svoje dejavnosti lahko zvočno in slikovno snema ali fotografira za promocijske in reportažne namene – objavo v tiskanih, radijskih, televizijskih in spletnih medijih.