Vabilo na 16. Vseslovensko srečanje starodobnikov

Člani Moto cluba Mak vas vabimo na 16. vseslovensko srečanje starodobnikov Vodice 2017, ki bo v soboto 25. avgusta ali nedeljo 26. avgusta 2018 (odvisno od vremena), na prostoru pred gasilskim domom Polje pri Vodicah. Na prireditvi bodo sodelovala starodobna vozila: motorji, motorji z prikolicami, avtomobili, vojaški terenci (Jeep) in kmetijska mehanizacija.

 


POTEK PRIREDITVE

Polje
  • sprejem in razstava starodobnikov 8.00 – 9.50h.
  • pozdravni govor 9.50 – 10.00h
Pričetek panoramske vožnje ob 10.00h
  • Trasa panoramske vožnje bo objavljena kmalu.

SLIKANJE STARODOBNIKOV

Moto klub Mak pa bo letos že tretje leto zapored organiziral slikanje starodobnikov med panoramsko vožnjo in na cilju tudi z dekleti in damami v Pin Up stilu. Izbrali pa bomo tudi 10 motorjev in 10 avtomobilov, ki jih bomo ob koncu srečanja povabili na posebno foto lokacijo, kjer bodo deležni še dodatne pozornosti fotografov.

POSEBNA NAGRADA

Letos vabimo vse lastnike, da se tudi sami oblečejo letniku svojega starodobnika primerno in med njimi bomo izbrali dva nagrajenca (lastnik in motor, lastnik in avtomobil).


Štartnina je 30.00€ za voznika in 20,00€ za sovoznika. Prosimo za čimprejšnje potrditev udeležbe preko spletne prijavnice, ker bo število udeležencev omejeno. Vsak udeleženec prejme štartno tablico, diplomo in pokal. Na postankih in na cilju bo poskrbljeno za okrepčilo. Za točen datum se predhodno pozanimajte na naši spletni strani oz. pokličite po telefonu!


Vljudno vabljeni!

Prireditveni odbor Moto club Mak Vodice

Informacije: 051 211 011 (Marinka)


FOTO UTRINKI S PRETEKLIH VSESLOVENSKIH SREČANJ

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja