Moto Club Mak prejel Zlati znak Agencije za varnost prometa

Vodiška občinska društva so prejela Zlati znak Agencije za varnost prometa in med njimi je tudi Moto Club Mak

Sektor za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Javne agencije Republike Slovenija za varnost prometa bo 23. oktobra 2017 podelil priznanja Agencije za varnost prometa za leto 2016. Med dobitniki najvišjega priznanja Zlati znak so tudi prostovoljci Društva upokojencev Vodice, Društva upokojencev Bukovica-Šinkov Turn in Moto cluba Mak Vodice za njihovo večletno sodelovanje pri varovanju šolskih poti v prvem tednu novega šolskega leta.

Predlagatelja, Občina Vodice in Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu občine Vodice, sta kot razlog za nominacijo navedla njihovo aktivno delovanje na področju preventivnih akcij za izboljšanje prometne varnosti na območju naše občine. Izpostavila sta pomembno vlogo prostovoljcev, ki ob pričetku šolskega leta skrbijo za varnost in red ob šolskih poteh ter na tak način pripomorejo k splošni prometni varnosti.

Ob tej priložnosti dobitnikom priznanja Zlati znak čestitamo ter se jim ponovno zahvaljujemo za dobro sodelovanje z Občino Vodice.

vir: https://www.vodice.si/novica/105067

Kaj sploh je ZLATI ZNAK AVP

Zlati znak AVP se podeljuje za 10 in več letno uspešno delo na področjih, opisanih v 2. členu pravilnika – področje prometne preventive in njihovem prispevku k prometni varnosti. Prejemnik zlatega znaka dobi tudi diplomo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.